close
تبلیغات در اینترنت
چگونه خواص مواد غذایی را بالا ببریم؟

همکلاسی من ، پایه ششم ابتدایی

غذا خوردن بدون شک از لذت‌بخش‌ترین لحظات زندگی برخی افراد به‌شمار می‌رود.  اگر این علاقه را کنار بگذاریم، مصرف مواد غذایی مختلف از عمده‌ترین راه‌های کسب انرژی است و بسیاری از محققان بر این باورند که تاثیر موادغذایی متفاوت را نمی‌توان روی سیستم‌ بدن نادیده گرفت.  هر یک از خوراکی‌ها فواید خاص خودشان را دارند و استفاده بجا از آنها می‌تواند سلامت افراد را به همراه داشته باشد.     در ادامه مطلب می توانید دنباله نوشتار را بخوانید  …

banner
براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

از چه درسی بیشتر خوشتان می آید ؟







تبلیغات شما در اینجا
جستجوگر پیشرفته



غذا خوردن بدون شک از لذت‌بخش‌ترین لحظات زندگی برخی افراد به‌شمار می‌رود.

 اگر این علاقه را کنار بگذاریم، مصرف مواد غذایی مختلف از عمده‌ترین راه‌های کسب انرژی است و بسیاری از محققان بر این باورند که تاثیر موادغذایی متفاوت را نمی‌توان روی سیستم‌ بدن نادیده گرفت.

 هر یک از خوراکی‌ها فواید خاص خودشان را دارند و استفاده بجا از آنها می‌تواند سلامت افراد را به همراه داشته باشد.

 

 

در ادامه مطلب می توانید دنباله نوشتار را بخوانید

 

خواص مواد غذایی,بالا بردن خواص مواد غذایی


سیب‌زمینی
سیب‌زمینی سرخ‌کرده یکی از لذیذترین خوراکی‌ها به شمار می‌رود که طرفداران خاص خودش را در دنیا دارد. مطالعات نشان می‌دهد که سیب‌زمینی بنفش فواید بسیاری دارد و خواص آن با سیب‌زمینی سفید قابل مقایسه نیست. این نوع سیب‌زمینی فشار خون را کاهش داده و خطر بروز سرطان را کم می‌کند. در ادامه باید اشاره کرد که سیب‌زمینی بنفش از همتای سفید خود پیشی گرفته و به دلیل دارا بودن پلی‌فنول‌های موجود باعث کاهش قند خون می‌شود.

 

خواص مواد غذایی,بالا بردن خواص مواد غذایی


هویج
این ماده مغذی پای ثابت سوپ‌های خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است. برخی مطالعات حاکی از آن است که برش دادن هویج اندازه سطح آن را افزایش داده و باعث انتشار بیشتر مواد مغذی آن می‌شود. متخصصان در ادامه تحقیقات خود عنوان کرده‌اند که پختن هویج فعالیت‌های کاروتنوئیدهای آن را افزایش داده و در نتیجه اثر آن را تشدید می‌کند.

 

خواص مواد غذایی,بالا بردن خواص مواد غذایی


چای
نوشیدن چای به عقیده بسیاری از افراد خستگی را از تن به در می‌کند. این نوشیدنی گوارا حاوی مواد مفیدی است که سلامت قلب و عروق را به دنبال دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که افزودن شیر به چای فواید قلبی آن را کاهش می‌دهد. از سوی دیگر، عده‌ای از محققان عنوان کرده‌اند که افزودن آب‌میوه‌های حاوی ویتامین‌ C به داخل چای سبز به جای مواد شیرین‌کننده فعالیت مواد مغذی داخل آن را افزایش می‌دهد.

 

خواص مواد غذایی,بالا بردن خواص مواد غذایی


سیر
متخصصان همواره توصیه می‌کنند که سیر را درسته نخورید بلکه آن را خرد کنید. بررسی‌ها نشان می‌دهد که باید قبل از مصرف، سیر را خرد کرد و 10 دقیقه به آن زمان داد تا آنزیم «آلیسین» داخل آن ترشح شود. این آنزیم به کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند.

 

خواص مواد غذایی,بالا بردن خواص مواد غذایی


سیب و هلو
متخصصان همیشه توصیه می‌کنند که افراد میوه رسیده مصرف کنند. مطالعات نشان می‌دهد که فرآیند رسیدن میوه باعث شکستن کلروفیل در میوه‌هایی چون سیب و هلو می‌شود که تولید آنتی‌اکسیدان‌های فعال‌تری را در میوه به دنبال دارد.

 

خواص مواد غذایی,بالا بردن خواص مواد غذایی


بروکلی
این نوع سبزی بدون شک مغذی‌ترین و مفیدترین ماده غذایی به‌شمار می‌رود. بروکلی در جلوگیری از بروز انواع سرطان‌ها مانند سرطان سینه و پوست بسیار موثر است. برخی مطالعات نشان می‌دهد پختن بروکلی تنها روشی است که از طریق آن، ترکیبات ضدسرطانی آن فعال‌تر می‌شود. در این میان جوشاندن و سرخ کردن بروکلی به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود. علاوه‌بر این، افزودن مواد تند به بروکلی قدرت ضدسرطانی آن را افزایش می‌دهد.


منبع : farheekhtegan.ir


:: امتیاز: نتیجه : 5 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 20

:: بازدید : 285
:: ارسال شده در: دنیای تغذیه ,
:: مطالب مرتبط: لیمو ترش و یک دنیا خاصیت!(خواص لیمو ترش) , آشنایی با خواص درمانی زرشک , فواید مصرف روزانه سبزیجات , آشنایی با خواص لپه , طرز مصرف گياهان طبی , خواص دارويی ازگيل , توصیه‌های تغذیه‌ای در هنگام امتحان ,
:: برچسب‌ها: خواص مواد غذایی , چگونه خواص مواد غذایی را بالا ببریم , بالابردن کیفیت مواد غذایی , همکلاسی من , هم کلاسی من , پایه ششم , بهداشتی , علمی , پایه6 , 6 , مقطع ابتدایی ,
نویسنده
علی اکبر رحیمی نژاد
تاریخ : [شنبه 13 دي 1393 ] [ 18:40]
تاریخ
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرین مطالب ارسالی
سال1397 مبارک تاریخ : چهارشنبه 01 فروردین 1397
نگارخانه تاریخ : پنجشنبه 14 آبان 1394
ارزشیابی ماهانه مطالعات اجتماعی ششم- دی 96 تاریخ : پنجشنبه 19 بهمن 1396
ارزشیابی ماهانه علوم تجربی ششم- دی 96 تاریخ : سه شنبه 17 بهمن 1396
ارزشیابی ماهانه فارسی ششم- دی 96 تاریخ : یکشنبه 15 بهمن 1396
ارزشیابی ماهانه ریاضی ششم- دی 96 تاریخ : جمعه 13 بهمن 1396
ارزشیابی ماهانه نگارش ( انشا ) ششم سری دوم - آذر 96 تاریخ : یکشنبه 08 بهمن 1396
ارزشیابی ماهانه املای ششم سری دوم- آذر 96 تاریخ : شنبه 07 بهمن 1396
ارزشیابی ماهانه ریاضی ششم - آذر 96 تاریخ : جمعه 06 بهمن 1396
ارزشیابی ماهانه علوم تجربی ششم- آذر 96 تاریخ : پنجشنبه 05 بهمن 1396
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد




آزمون
بازی و مسابقه درسی
بانک سوال
درس ها
تغذیه
مطالب مناسبتی
معما
دانستنی ها
نرم افزارهای کاربردی
سخنی با
زندگینامه بزرگان
کتاب های درسی پایه ششم
کمک آموزشی
مجلات رشد
عکس
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 491
کل نظرات کل نظرات : 81
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
تعداد اعضا تعداد اعضا : 106

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 204
باردید دیروز باردید دیروز : 101
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
بازدید هفته بازدید هفته : 516
بازدید ماه بازدید ماه : 4,276
بازدید سال بازدید سال : 52,615
بازدید کلی بازدید کلی : 1,138,848

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 3.80.85.76
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :

RSS

نویسنده و صاحب امتیاز سایت
علی اکبر رحیمی نژاد
طراحی و پشتیبانی کامل سایت توسط: سعید رحیمی نژاد
09118735383